Julkaistu: 22.2.2019
KEITTIÖMESTARIVIERAILU: LASSE KOISTINEN 22.3.-23.3.2019!

Lasse Koistinen juhlistaa neljättä vuotta vuotta peräkkäin Joensuun Teatteriravintolan vierailevana keittiömestarina. Lasse on suunnitellut erikoismenun keittiömestari Mikko Hiltusen kanssa. Viinisuositukset teimme yhteistyössä viiniguru Jukka Houtsosen kanssa.
Menu tarjolla perjantaina 22.3.2019 klo 16-22, sekä lauantaina 23.3.2019 klo 14-22.
Menu:
Siika-cheviche, sitruunavaahtokarkkia ja yrttiemulsio
*The Lady Pinot Gris 12cl
***
Hauhalan hanhea, savoykaaliterriiniä ja karamellisoitua kurpitsaa
*Hacker Sangiovese 16cl
***
Puolukkaa, maitojäätelöä ja suolakinuskia
*Hans Baer Gewürztraminer 12cl
Menu: 50€/hlö
Viinipaketti: 30€/hlö
Kasvismenu:
Sieni-cheviche, sitruunavaahtokarkkia ja yrttiemulsio
*The Lady Pinot Gris 12cl
***
Mustapapukrokettia, savoykaaliterriiniä ja karamellisoitua kurpitsaa
*Farmhouse White Natural Wine 16cl
***
Puolukkaa, maitojäätelöä ja suolakinuskia
*Hans Baer Gewürztraminer 12cl
Menu: 42€/hlö
Viinipaketti: 30€/hlö
Pöytävaraukset: info@teatteriravintola.fi tai 0102314250
Huomioimme erikoisruokavaliot, ilmoitathan ruoka-aineallergiosta tehdessäsi varausta. Vegaanimenu onnistuu ennakkotilauksella.
#hauhalanhanhifarmi
#wihurinmetrotukku
#hartwall
#teatteriravintolantyyliin

Tiesitkö että: Kaupungintalo paloi vuonna 1966