Julkaistu: 16.4.2018
Kesänavausbrunssi 2.6.2018!

Kesänavausbrunssi – oiva tilaisuus keksiä juhlille syy!

Katamme huikean brunssin, jonka reseptiikasta vastaa keittiöpäällikkö Mikko Hiltunen.

Kattaukset klo 12 ja klo 14.

Pöytävaraukset myyntipalvelustamme info@teatteriravintola.fi tai 0102314250

 

Aloitetaan:

Mansikoita ja parsa-parmesansalaattia

Pikkelöityä fenkolia, mung-ituja ja vihersalaattia

Savustettua perunaa, pikkelöityä voikukannuppua ja kevätsipulia

Varhaiskaalisalaattia ja paahdettua pähkinää

 

Savusiikamoussea ja merileväkaviaaria

Parsa-korvasienipiirasta

Kurkumaleipää ja persilja-munakoisotahnaa

Juureen leivottua mallasleipää ja vaahdotettua voita

 

Jatketaan:

Kananmunat a`la oeufs en cocote

Sultsinankuoressa ylikypsää Finn Angusta, rotukarjaa maakunnasta, sekä spelttiä

mozzarella-munakoisopataa

 

Viimeistellään:

Kirsikka-suklaakakkua ja marenkia

Appelsiinimoussella täytettyjä croissantteja

Juustolajitelma, omenavoita ja raparperi-chutney

Tummapaahtoinen kahvi tai luomutee

 

30€/hlö

Tiesitkö että: Morkku-kabinetti on nimetty Helsingin kansallisteatterin kabinetin mukaan