Julkaistu: 14.5.2018
KESÄNAVAUSBRUNSSI 2.6.2018

Kesänavausbrunssi – oiva tilaisuus keksiä juhlille syy!

Katamme huikean brunssin, jonka reseptiikasta vastaa keittiöpäällikkö Mikko Hiltunen.

Kattaukset klo 12 ja klo 14.

Pöytävaraukset myyntipalvelustamme info@teatteriravintola.fi tai 0102314250

 

Aloitetaan:

Mansikoita ja parsa-parmesansalaattia

Pikkelöityä fenkolia, mung-ituja ja vihersalaattia

Savustettua perunaa, pikkelöityä voikukannuppua ja kevätsipulia

Varhaiskaalisalaattia ja paahdettua pähkinää

 

Savusiikamoussea ja merileväkaviaaria

Parsa-korvasienipiirasta

Kurkumaleipää ja persilja-munakoisotahnaa

Juureen leivottua mallasleipää ja vaahdotettua voita

 

Jatketaan:

Kananmunat a`la oeufs en cocote

Sultsinankuoressa ylikypsää Finn Angusta, rotukarjaa maakunnasta, sekä spelttiä

mozzarella-munakoisopataa

 

Viimeistellään:

Kirsikka-suklaakakkua ja marenkia

Appelsiinimoussella täytettyjä croissantteja

Juustolajitelma, omenavoita ja raparperi-chutney

Tummapaahtoinen kahvi tai luomutee

 

30€/hlö

Aiemmat uutiset

KESÄNAVAUSBRUNSSI 2.6.2018
Julkaistu: 14.5.2018

UUSI ELIEL SAARINEN -MENU!
Julkaistu: 19.4.2018

UUSI MALLASMENU!
Julkaistu: 19.4.2018

UUSI KARELIA A`LA CARTE -MENU!
Julkaistu: 16.4.2018

LUKSUSTA ARJEN KESKELLE!
Julkaistu: 3.5.2015

Tiesitkö että: Ravintola on toiminut talon valmistumisvuodesta 1914