Julkaistu: 2.5.2017
Päivitimme menua.

Uudet alkuruoat ja jälkiruoat 2.5.2017 alkaen.

Alkuruuat:

Parsaa, vuohenputki-Hollandaisea ja kananmuna 63,7°c (l,g)
Parsaöljyä, pikkelöityä parsaa ja paahdettua parsaa

10 €

Kuhaa, kantarellia ja tyrniä (l,g)
Kantarellipyreetä, tyrniä, pikkelöityä kyssäkaalia ja inkivääri-porkkanavinaigrettea

10 €

Teatteriravintolan ricottaa ja villiyrtti-salaattia (g)
Nokkos-ricottaaa, raparperi-paprikasalsaa, friteerattua siankärsämöä ja parsaöljyä

9,50 €

 

Jälkiruuat:

Omenaa, fenkolia ja salmiakkia (l)
Omenasorbettia, fenkoli-omenageeliä, fenkolikaramellia ja salmiakkivaahtokarkkia

9,50 €

Kahvia, kookosta ja olutta (l)
Cappuccino-jäätelöä, espresso-granolaa, olutsuklaakakkua ja passionvaahtoa

9,50 €

Teatteriravintolan artesaani-jäätelöt. Kysy päivän makuvaihtoehdot.

5,00 €

Karhunvadelmaa, mesiangervoa ja valkosuklaata (l,g)
Karhunvadelma-sorbettia, karhunvadelmahyytelö, mesiangervo-pannacottaa ja paahdettua valkosuklaa-ganachea

9,50 €

Tiesitkö että: Päästä irti -improryhmä on esiintynyt lasiterassilla kerran kuussa vuodesta 2005