Julkaistu: 6.5.2017
Räppihommii-klubi vol.2 esittää: Töölön Ketterä -LIVE! 24.5.2017

Ke 24.5.2017 (helatorstain aatto)
@ Joensuun Teatteriravintola (Teatteriklubi)

TÖÖLÖN KETTERÄ
Kovassa nousukiidossa oleva Suomigrimen/rapin lähettiläs Töölön Ketterä nähdään nyt ensimmäistä kertaa Joensuussa. Esikois-EP:n ja sitä seuranneiden kymmenien keikkojen myötä yhtye on kasvattanut laajan fanikunnan läpi Suomen ja kalenteria täyttääkin monet keikat aina kesäfestareita myöten. Emma-, Femma- kuin Radiogaalassakin ehdokkuudet ansainnut bändi lienee tullut moneksi tutuksi biiseistä kuten ”Ludoo”, ”Kiska kiinni”, ”Valitsemaanne numeroon” tai ”Huolel” -biiseistä. Jos ei ole vielä tutuksi tullut, niin nyt on aikakin! Showtime klo 00:00!
www.facebook.com/Toolonkettera

NUORI JUPE x LKP (JNS)
Nuori Jupe on kolmannessa polvessa räppäävä sanatateilija
Joensuusta, jonka musiikissa yhdistyvät orgaaninen tekemisen
meininki, elämän eri sävyt ja lyyrinen pilke silmäkulmassa. Nuoresta
iästään huolimatta Jupe on osoittanut potentiaalinsa oman julkaistun materiaalin lisäksi esiintymällä Joensuun paikallisen Jnss Crew:n illoissa.

LKP on nuori artisti/tuottaja Joensuusta, joka on tähän asti toiminut lähinnä Nuori Jupen hovituottajana, mutta on myös julkaissut ensimmäisen oman sinkkunsa ”M.C.C.O.Y”. Miehen soundissa yhdistyy vahvasti 808-rumpusoundit, itseironia ja suomalaiselle rap-musiikille epätyypillinen musikaalisuus. Yhdessä Nuori Jupe ja LKP muodostavat toistensa tyylejä tukevan dynaamisen duon, jonka keikoilta ei energiaa puutu! Showtime klo 23:00!
www.facebook.com/nuorijupe
www.facebook.com/laurikaukotieproductions

Korvaboosti JNS DJ’s
Asianmukaiset räpit, discot, funkit ja electroniset biitit lämmittelee meiningit kuosiin ennen keikkoja, sekä niitten jälkeenkin tanssitaan aina tappiin asti! Lisätietoa DJ-kattauksesta tulossa pian!

K-18
LIPUT OVELTA 10 €
(live-keikkojen jälkeen noin klo 01, narikan hinnalla sisään)

Tiesitkö että: Talvisodan aikana talon kellarissa toimi ilmavalvontakeskus