Julkaistu: 4.4.2019
TARINANISKENTÄÄ TEATTERIRAVINTOLASSA 25.4.2019 KLO 18!

Tarinaa isketään taas kilpailumielessä Joensuun Teatteriravintolassa torstaina 25. huhtikuuta klo 18.00 alkaen. Tule kuuntelemaan ja osallistumaan!

Suomen Elämäntarinayhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa valitaan Pohjois-Karjalan tarinamestari ja pohjoiskarjalainen tarinaniskijä heinäkuussa 2019 pidettäviin SM-kisoihin, Kärsämäellä. Sekalaiset sanasepot ja veitikat ovat tervetulleita osallistumaan! Myös yleisöllä on vapaa pääsy. Tulehan kuulolle!

Kisassa kerrotaan enintään seitsemän minuutin mittainen omakohtainen tarina. Kilpailussa edellytetään perinteistä kerrontaa ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa. Silti kaikenlaiset tarinat ovat tervetulleita! Tärkeää on pystyä sujauttamaan juttunsa seitsemään minuuttiin. Tyylillisesti se voi olla yhtä hyvin koominen, traaginen kuin tragikoominenkin.

Aluemestaruuskilpailun voittaja kuittaa 100 euron kannustuspalkinnon. Muille kirjapalkintoja. Kärsämäellä Suomen mestari saa 500 euron pääpalkinnon – ja uskomattoman paljon julkisuutta! Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset Pohjois-Karjalan kisaan mielellään 23.4. mennessä:

pentti.stranius@telemail.fi , puh. 040 – 769 3420

Elämäntarinayhdistys /Joensuun tuomaristossa kirjailija Tarja Tuovinen, näyttelijä Minna-Maaria Virtanen, näyttelijä Seppo Timonen ja tutkija Pentti Stranius

Tiesitkö että: Lasiterassi katettiin 80-luvun alkupuolella