Julkaistu: 2.5.2017
Toukokuun Karelia A`la Carte -menu

Parsaa, vuohenputki-Hollandaisekastiketta ja kananmunaa 63,7 °C (l,g)
Parsaöljyä, pikkelöityä parsaa ja paahdettua parsaa
***

Hauhalan hanhea, savua ja kurpitsaa (l,g)
Savustettua hanhenrintaa, savustettua purjoa, kurpitsa-gnocchia, omenakastiketta ja omenapyreetä
***

Omenaa, fenkolia ja salmiakkia (l)

Omenasorbettia, fenkoli-omenageeliä, fenkolikaramellia ja salmiakkivaahtokarkkia

 

46€/hlö

Juomasuositus

 

Alkuruualle Tiki Estate Sauvignon Blanc 16 cl

Pääruualle  Tiki Estate Pinot Noir 16 cl

Jälkiruualle Sauternes Calvet 8 cl

26,00 €/hlö

Tiesitkö että: Morkku-kabinetti on nimetty Helsingin kansallisteatterin kabinetin mukaan