Julkaistu: 6.9.2018
UUSI ELIEL SAARINEN -MENU!

 

Sokerisuolattua nieriää ja siikaa (m,g)

Graavattua keltuaista, siianmätiä, gin-kurkkugranitea ja seljankukka-vinaigrettea

Sugar salted arctic char and white fish with elderflower vinaigrette

***

Finn Angusta maakunnasta (l,g)

Kuivattua rotukarjan sydäntä, suolakuoressa kypsennettyä selleriä ja maakunnan sieniä

Local Finn Angus, celery and pickled chantarelles

***

Sorsaa Lapinlahdelta (l,g)
Paistettua sorsanrintaa ja confattua koipea, lehtikaalia, Le puy -linssiä ja karhunvadelmaa

Local wild duck, kale, Le puy lentils and bramblein

***

Taimenta Satakunnasta (l,g)

Tillihollandaise, paahdettua porkkanaa, confattua sipulia ja hummeriliemi

Brown trout, dill hollandaise, roasted carrot, onion confit and lobster broth

***

Koivua, jogurttia ja mansikkaa (l,g)
Koivujäätelöä, mansikkafluid, jogurttikreemiä ja ruusuhilloketta

Birch ice cream with yoghurt cremé and strawberry fluid
65 €/hlö

Eliel Saarinen-menu myydään vain koko pöytäseurueelle
This menu is sold only for entire party, please

 

 

 

Tiesitkö että: Varpunen-kabinetti on saanut nimensä taskumatista