Julkaistu: 6.9.2018
UUSI KARELIA A`LA CARTE -MENU!

Sokerisuolattua nieriää ja siikaa (m,g)

Graavattua keltuaista, siianmätiä, gin-kurkkugranitea ja seljankukkaa
Sugar salted arctic char and white fish with elderflower
***

Sorsaa Lapinlahdelta (l,g)

Paistettua sorsanrintaa ja confattua koipea, Le puy –linssiä, lehtikaalia ja karhunvadelmaa
Local wild duck, Le puy lentils, kale and bramblein
***

Mustikkaa, kardemummaa ja giniä (l)
Mustikka-gin-sorbettia, mustikkakreemiä, koivu-gin-fluidia ja kardemummakakkua
Blueberry-gin-sorbet, cardamom cake and birch-gin-fluid
48€/hlö

 

Juomasuositus

Wine pairing

Alkuruualle (appetizer) Hans Baer Riesling 12 cl

Pääruualle (main course) Tiki Pinot Noir 16 cl

Jälkiruualle (dessert) Ainoa Winery Vaapukka 8cl

 

26,00 €/hlö

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheutuvista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011)

Tiesitkö että: Yleisradio on toiminut Torni-kabinetissa