Julkaistu: 6.9.2018
UUSI NELJÄ VUODENAIKAA -MENU!

Sienimetsä

 Tatti-perunapelmeni, confattua omenaa,

kuusenkerkkä-sponge ja suppilovahveroita

Mushroom-potato pelmeni, spruce shoot sponge

and funnel chanterelles with apple

***

Sirolan tilan luomukaritsaa (l)

Hunajanaurista, sienikermaa, punajuuripyree ja hiili-pretzel

Local organic lamb, mushroom sauce and beetroot puree

***

Mustikkaa, kardemummaa ja giniä (l)

Mustikka-gin-sorbettia, mustikkakreemiä, koivu-gin-fluidia ja kardemummakakkua

Blueberry-gin-sorbet, birch-gin-fluid and cardemom cake

48€/hlö

 

Viinipaketti / wine pairing

Alkuruoalle (appetizer) Tiki Pinot Noir 12cl

Pääruoalle (main course) Ferro13 Hipster Negroamaro 16cl

Jälkiruoalle (dessert) Ainoa Winery Vaapukka 8cl

26€/hlö

Tiesitkö että: Lasiterassi katettiin 80-luvun alkupuolella