Juhlat ja kokoukset

Häät

Jokainen juhla on tärkeä, mutta häät ovat ikimuistoisuudessaan omaa luokkaansa. Olemme vuosien mittaan saaneet olla mukana hyvin monenlaisissa häissä. Olennaista on varmistaa kaiken sujuminen ja tarjota sekä hääparille että juhlavieraille parhaat mahdolliset puitteet tähän hienoon juhlaan.

Häissä on hyödynnetty tilojamme erittäin monipuolisesti. Erilaisilla tila- ja pöytäjärjestelyillä on mahdollista rakentaa juhlan tunnelmaa haluttuun suuntaan. Kabinetista saa näppärän lastenhoitohuoneen, iltaa voi jatkaa riehakkaammin alakerran klubilla ja niin edelleen. Teatteriravintolassa tilat eivät ole rajoite, vaan tarjoavat runsaasti erilaisia mahdollisuuksia.

Kokouspaketit

Kokouksen kannalta kaikki sujuu parhaiten kun osallistujat keskittyvät hyvällä mielellä itse asiaan. Teatteriravintola ympäristönä kertoo osallistujille, että heidän panostaan arvostetaan. Tarjoilut, tekniset mahdollisuudet ja muut välttämättömyydet sujuvat meillä varmasti ja ammattitaitoisesti.

Kokouspaketti 1

Aamukahvi ja kahvileipä
Lounas (arkisin seisovasta pöydästä)
Iltapäiväkahvi ja kahvileipä

Huom ei voimassa joululounaan aikaan!

37 € / hlö

Kokouspaketti 2

Aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä
Lounas (arkisin seisovasta pöydästä)

Huom ei voimassa joululounaan aikaan!

31 € / hlö

Kokouspaketti 3

Aamukahvi ja suolainen kahvileipä
Karelia á la carte menu (pöytiintarjoilu)
iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

82 € / hlö

Kokouspaketti 4

Aamu- tai iltapäiväkahvi kahvileivällä
Karelia á la carte menu (pöytiintarjoilu)

74,50 € / hlö

Kokouspaketti 5

Kahvi ja suolainen/makea kahvileipä

13 € / hlö

Kokouspaketti 6

Aamukahvi ja suolainen kahvileipä
Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

27 € / hlö

Kokouspaketti 7

Kahvi ja suolainen sekä makea kahvileipä

22 € / hlö

Kokouspaketti 8

Kokouspaketteihin voi vaihtaa kahvileivän tilalle myös hedelmät!

Lisänä paketteihin hedelmät 3,50 €/hlö

Muut tilaisuudet

Meillä on runsaasti kokemusta hyvin erilaisista tilaisuuksista syntymäpäiväpäivällisistä sukutapaamisiin ja tohtorinkaronkasta muistotilaisuuteen. Teatteriravintolan ympäristö sopiii poikkeuksellisella tavalla hyvin monenlaisiin tapahtumiin. Merkittävä osa monipuolista sopivuuttamme on myös ammattitaitoinen henkilöstömme, joka osaa ja ymmärtää kunkin tilaisuuden luonteen asettamia vaatimuksia.

Juhla- ja pitopalvelu

Meillä on vankka kokemus juhla- ja pitopalvelutoiminnasta. Voit tilata ammattitaitoisen henkilökuntamme juhlaasi, oli kyseessä sitten yritys- tai perhejuhla. Menun suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan toiveet ja saat kauttamme myös astiat ja liinat.
Tehdään yhdessä juhlastasi onnistunut!

Muista myös

Kukka-, sormus- ja lahja-asioissa apunasi Kukkakauppa Leinikki sekä Kulta Nalle.Tiesitkö että: Talon sisäpihalla on esitetty Romeo ja Julia -näytelmää