Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Parsaa ja maa-artisokkaa (L,G)
Parsaa pikkelöitynä ja paahdettuna, confattua keltuaista ja parsa-hollandaise

12,00 €

Hiillostettu siikatartar (l)
Tillimajoneesia, fenkolihiekkaa ja merilevä-wakame

11,00 €

Pääruoat | Main courses

Härkäpapua ja fenkolia (l,g)
Teatteriravintolan härkäpapukroketit, paahdettua kukkakaalia, savustettua jogurttia ja fenkoli-hollandaise

23,00 €

Teatteriravintolan kesäinen salaatti (l,g)
Savubroileria, paahdettua kukkakaalia, pikkelöityä hopeasipulia, misomajoneesia ja friteerattua vermiselliä

18,00 €

Ahventa ja kukkakaalia (l,g)
Miso-kukkakaalipyree, savukalaliemi ja pikkelöityä retiisiä

28,00 €

Sirolan Tilan luomukaritsaa (l)
Confattua karitsankylkeä 88℃, metsäkastike, spelttinäkkäri ja piimävaahto

32,00 €

Finn Angus ribs (l,g)
Miso-glazeeraus, omenaconfit ja jalopeno-gazpacho

33,00 €

Jälkiruoat | Desserts


Ruusua ja vadelmaa (l,g)
Ruusu-vadelmajäätelöä, yogurttikreemia ja ruusuhyytelöä

11,00 €

Aprikoosia ja tyrniä (l,g)
Aprikoosi-parfait, tyrni-porkkanasorbettia ja valkosuklaakreemia

10,00 €

Koivua ja raparperia (l,g)
Koivujäätelöä, raparperi-bavaroise ja savustettu suklaavanukas

11,00 €

Neljä vuodenaikaa

Parsaa ja maa-artisokkaa (L,G)
Parsaa pikkelöitynä ja paahdettuna, confattua keltuaista ja parsa-hollandaise

***

Härkäpapua ja fenkolia (L,G)
Teatteriravintolan härkäpapukroketit, paahdettua kukkakaalia, savustettua jogurttia ja fenkoli-hollandaise

***

Koivua ja raparperia (L,G)
Koivujäätelöä, raparperi-bavaroise ja savustettu suklaavanukas

50 €/hlö

Viinipaketti

Alkuruoalle The Dot Grüner Veltliner 12cl
Pääruoalle Fürst Riesling 10cl
Jälkiruoalle Hans Baer Gewürztraminer 10cl

28 €/hlö

Eliel Saarinen-menu

Parsaa, maa-artisokkaa ja confattua keltuaista (L,G)
Paahdettua parsaa, pikkelöityä parsaa ja parsa-hollandaise

***

Hiillostettu siikatartar (L)
Tillimajoneesia, fenkolihiekkaa ja merilevä-wakame

***

Sirolan Tilan luomukaritsaa (L)
Confattua karitsankylkeä 88℃, metsäkastike, spelttinäkkäri ja piimävaahto

***

Ruusua ja vadelmaa (L,G)
​Ruusu-vadelmajäätelöä, yogurttikreemiä ja ruusuhyytelöä

***

Koivua ja raparperia (L,G)
Koivujäätelöä, raparperi-bavaroise ja savustettu suklaavanukas

***

68 €/p

Eliel Saarinen-menu myydään vain koko pöytäseurueelle

Viinipaketti menulle

​The Dot Grüner Veltliner 12 cl
Fürst Riesling 10 cl
Ferro13 Hacker Sangiovese 16 cl
Chemin De Sables Rose 12 cl
Hans Baer Gewürztraminer 10 cl

Kolme viiniä 28 €, neljä viiniä 37 €, viisi viiniä 45 €

Karelia À la carte-menu

Hiillostettu siikatartar (L)

Tillimajoneesia, fenkolihiekkaa ja merilevä-wakame

***

Sirolan tilan luomukaritsaa (L)

Confattua karitsankylkeä 88°C, metsäkastike, spelttinäkkäri ja piimävaahto

***

Koivua ja raparperia (L,G)

Koivujäätelöä, raparperi-bavaroise ja savustettua suklaavanukasta


49€/hlö

Juomapaketti

Alkuruoalle The Dot Grüner Veltliner 12cl

Pääruoalle Hans Baer Riesling 16cl

Jälkiruoalle Krohn Lagrima White Port 8cl

28€/hlö

Tiesitkö että: Lasiterassi katettiin 80-luvun alkupuolella