Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Finn Angusta, selleriä ja ruskistettua voita (l,g)
Kuivattua rotukarjan sydäntä, suolakuoressa kypsennettyä selleriä ja pikkelöityä kantarellia

10 €

Sienimetsä (l)
Tatti-perunapelmeni, confattua omenaa, kuusenkerkkä-sponge ja suppilovahveroita

10 €

Sokerisuolattua nieriää ja siikaa (l,g)
Graavattua keltuaista, siianmätiä, gin-kurkkugranitea ja seljankukka-vinaigrettea

10 €

Pääruoat | Main courses

Taimenta Satakunnasta (l,g)
Tillihollandaise, paahdettua porkkanaa, confattua sipulia ja hummeriliemi

28,00 €

Sirolan tilan luomukaritsaa (l)
Hunajanaurista, sienikermaa, punajuuripyree ja hiili-pretzel

29,00 €

Teatteriravintolan seitania (l)
Mustajuurta, punajuuripyree, sienihollandaise ja sienikerma

20,00 €

Korpikarjun villisikaa (l)
Sienifluid, puikulaperunavoi, ruista ja salviaa

32,00 €

Sorsaa Lapinlahdelta (l,g)
Paistettua sorsanrintaa ja confattua koipea, lehtikaalia, Le puy -linssiä ja karhunvadelmaa

34,00 €

Jälkiruoat | Desserts

Koivua, jogurttia ja mansikkaa (l,g)
Koivujäätelöä, mansikka-fluid, jogurttikreemiä ja ruusuhilloketta

10,00 €

Mustikkaa, kardemummaa ja giniä (l)
Mustikka-gin-sorbettia, mustikkakreemiä, koivu-gin-fluidia ja kardemummakakkua

10,00 €

Suklaata, aprikoosia ja hunajanougat (l,g)
Suklaabavaroise, pralinejäätelöä,hunajanougat ja aprikoosigeeliä

10,00 €

Teatteriravintola artesaanijäätelöt. Kysy päivän maut!

5,00 €

Neljä vuodenaikaa

Sienimetsä (l)
Tatti-perunapelmeni, confattua omenaa, kuusenkerkkä-sponge ja suppilovahveroita

***

Sirolan tilan luomukaritsaa (l)
Hunajanaurista, sienikermaa, punajuuripyree ja hiili-pretzel

***

Mustikkaa, kardemummaa ja giniä (l)
Mustikka-gin-sorbettia, mustikkakreemiä, koivu-gin-fluidia ja kardemummakakkua

48 €/hlö

Viinipaketti

Alkuruoalle Tiki Pinot Noir 12 cl
Pääruoalle Ferro13 Hipster Negroamaro 16 cl
Jälkiruoalle Ainoa Winery Vaapukka 8 cl

26 €/hlö

Eliel Saarinen-menu

Sokerisuolattua nieriää ja siikaa (m,g)
Keltuaisgeeliä, siianmätiä, gin-kurkkugranitea ja seljankukka-vinaigrettea

***

Finn Angusta maakunnasta (l,g)
Kuivattua rotukarjan sydäntä, suolakuoressa kypsennettyä selleriä ja maakunnan sieniä

***

Sorsaa Lapinlahdelta (l,g)
Paistettua sorsanrintaa ja confattua koipea, lehtikaalia, Le puy -linssiä ja karhunvadelmaa

***

Taimenta Satakunnasta (l,g)
Tillihollandaise, paahdettua porkkanaa, confattua sipulia ja hummeriliemi

***

Koivua, jogurttia ja mansikkaa (l,g)
Koivujäätelöä, mansikkafluid, jogurttikreemiä ja ruusuhilloketta

***

65 €/hlö

Eliel Saarinen-menu myydään vain koko pöytäseurueelle

Viinipaketti menulle

Freixenet BIO cava 12 cl
Sileni Sauvignon Blanc 12 cl
​Tiki Pinot Noir 12 cl
Hans Baer Rieling 16 cl

Kolme viiniä 26 €/hlö, neljä viiniä 33 €/hlö

Olutpaketti menulle

​​Teerenpeli Onnen Pekka 33 cl
Teerenpeli Luomu Leevi 33 cl
Stallhagen Pale Ale 33 cl
Gallia Weissbier 33 cl

Kolme olutta 23 €/hlö, neljä ollutta 29 €/hlö

Karelia À la carte-menu

Sokerisuolattua nieriää ja siikaa (m,g)

Graavattua keltuaista, siianmätiä, gin-kurkkugranitea ja seljankukkaa
***

Sorsaa Lapinlahdelta (l,g)

Paistettua sorsanrintaa ja confattua koipea, Le puy –linssiä, lehtikaalia ja karhunvadelmaa
***

Mustikkaa, kardemummaa ja giniä (l)
Mustikka-gin-sorbettia, mustikkakreemiä, koivu-gin-fluidia ja kardemummakakkua

48€/hlö

Juomapaketti

Alkuruualle Hans Baer Riesling 12 cl

Pääruualle Tiki Pinot Noir 16 cl

Jälkiruualle Ainoa Winery Vaapukka 8cl

26 €/hlö

Tiesitkö että: Ravintola on toiminut talon valmistumisvuodesta 1914