Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Tattariblinejä(l)
Sokerisuolattua nieriää, siianmätimoussea, sillijäädykettä ja pikkelöityä punasipulia

14,00 €

Confattua keltuaista ja siianmätiä (l,g)
Merikorallilientä, pikkelöityjä sieniä ja lehtikaalia

10,00 €

Sirolan tilan luomukaritsaa (l,g)
Karitsatartar, fenkolivaahtoa ja graavattua keltuaista

11,00 €

Pääruoat | Main courses

Sirolan tilan luomukaritsaa (l,g)
Hernepyreetä, perunalettuja ja sienivaahto

30,00 €

Hauhalan hanhea (l,g)
Hanhenrintaa, kurpitsakermaa, puffattua riisiä ja ruskistettu voikastike

32,00 €

Kuhaa kahdella tapaa (l,g)
Paistettua kuhan seläkettä, kuha-nieriämureketta, fenkolia ja pikkelöityä keltajuurta

28,00 €

Kurpitsaa, kastanjaa ja pähkinävoita (l,g)
Myskikurpitsa-terriiniä, puffattua riisiä, kurpitsakermaa ja ruskistettua rosmariinivoita

21.00 €

Highland Cattle (l,g)
Ulkofilee 54℃, confattua perunaa, paahdettua porkkanaa ja sipulilientä

30,00 €

Jälkiruoat | Desserts


”Hanki” (l,g)
Sitruunatimjami-sherbettiä, sitruunacurd, seljankukka-valkosuklaamoussea ja marenkia

10,00 €

Kirsikkaa ja maitosuklaata (l,g)
Maitosuklaa-namelaka, kirsikkajäätelöä ja maitosuklaakristallia

10,00 €

”Yö” (l)
Salmiakkivaahtokarkki, seesaminsiemen-crumblea, mustaherukkakreemiä ja marja-aronia-mustikkajäätelöä

10,00 €

Neljä vuodenaikaa

Tattariblinejä (l)
Sokerisuolattua nieriää, siianmätimoussea, sillijäädykettä ja pikkelöityä punasipulia

***

Kuhaa kahdella tapaa (l,g)
Paistettua kuhan seläkettä, kuha-nieriämureketta, fenkolia ja pikkelöityä keltajuurta

***

”Yö” (l)
Salmiakkivaahtokarkki, seesaminsiemen-crumblea, mustaherukkakreemiä ja artesaanijäätelöä

50 €/hlö

Viinipaketti

Alkuruualle Freixenet B.I.O cava 12 cl
Pääruualle Hans Baer Riesling 16 cl
Jälkiruualle Deux De Carsin 2010 8 cl

28 €/hlö

Eliel Saarinen-menu

Confattua keltuaista ja siianmätiä (l,g)
Merikorallilientä, pikkelöityjä sieniä ja lehtikaalia

***

Hauhalan hanhea ja kurpitsaa (l,g)
Paahdettua kurpitsapyreetä, pikkelöityä ja puffattua riisiä sekä ruskistettu voi-kastike

***

Highland Cattle (l,g)
Ulkofilee 54℃, confattua perunaa, köynnöskrassia ja sipulilientä

***

​”Hanki” (l,g)
​Sitruunatimjami-sherbettiä, sitruunacurd, seljankukka-valkosuklaamoussea ja ​​​​marenkia

***

Kirsikkaa ja maitosuklaata (l,g)
Maitosuklaa-namelaka, kirsikkajäätelöä, maitosuklaakristallia

***

68 €/p

Eliel Saarinen-menu myydään vain koko pöytäseurueelle

Viinipaketti menulle

​Keltuaiselle Ferro13 Pinot Grigio 12cl
​Hanhelle Hacker Sangiovese 12cl
​Ylämaankarjalle Coragem Tourica Nacional 16cl
​Seljankukalle Hans Baer Gewürztraminer 10 cl
​Kirsikalle Calvet Sauternes 8cl

Kolme viiniä 28 €, neljä viiniä 37 €, viisi viiniä 45 €

Karelia À la carte-menu

Confattua keltuaista & siianmätiä (l,g) 
Merikorallilientä, pikkelöityjä sieniä
ja lehtikaalia
***

Hauhalan hanhea ja kurpitsaa (l,g)
Hanhenrintaa, kurpitsakermaa, puffattua riisiä ja ruskistettu voikastike
***

”Hanki”(l,g)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Sitruunatimjami-sherbettiä, sitruunacurd,
seljankukka-valkosuklaamoussea ja marenkia

50€/hlö

Juomapaketti

Alkuruualle Ferro13 Pinot Grigio 12cl

Pääruualle Hacker Sangiovese 16cl

Jälkiruualle Hans Baer Gewürztraminer 10cl

28€/hlö

Tiesitkö että: Päästä irti -improryhmä on esiintynyt lasiterassilla kerran kuussa vuodesta 2005