Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Finn Angus tostada (l)
Finn Anguksen sydäntä, pinaattia ja sienifluidia

11,00 €

Punajuurta ja Jokioisten cheddarjuustoa (l,g)
Punajuuritartar ja kevätsipulivoissa haudutettua suippokaalia

11,00 €

Pääruoat | Main courses

Finn Angus flank steak 54°c (l,g)
Punakaalipyree, tattivaahtoa ja savustettu luuliemi

30,00 €

Taimenta Satakunnasta (l,g)
Perunavaahtoa, porkkana-voikastike ja confattua sitruunaa

28,00 €

Keltajuurta ja mesiangervoa (l,g)
Belugalinssiragu, keltajuurta ja piimävaahtoa

23,00 €

Jälkiruoat | Desserts

Puolukkaa ja kardemummaa (l)
Puolukka-mesiangervosorbettia, omena-matchapyree ja kardemumma-madeleine

11,00 €

Herkkutattia ja kuusenkerkkää (l)
Tattijäätelöä, kuusenkerkkä-pistaasikakkua ja mustikkageeliä

11,00 €

Neljä vuodenaikaa

Punajuurta ja Jokioisten cheddarjuustoa (L,G)
Punajuuritartar ja kevätsipulivoissa haudutettua lehtikaalia

***

Keltajuurta ja mesiangervoa (L,G)
Belugalinssiragu, keltajuurta ja piimävaahtoa

***

Puolukkaa ja kardemummaa (L)
Puolukka-mesiangervosorbettia, omena-matchapyree ja kardemumma-madeleine

43 €/hlö

Viinipaketti

Alkuruoalle The Dot Grüner Veltliner 12cl
Pääruoalle Coragem Chardonnay 16cl
Jälkiruoalle Calvet Sauternes 8cl

28 €/hlö

Eliel Saarinen-menu

Finn Angus tostada (L)
Finn Anguksen sydäntä, pinaattia ja sienifluidia

***

Keltajuurta ja mesiangervoa (L,G)
Belugalinssiragu, keltajuurta ja piimävaahtoa

***

Taimenta Satakunnasta (L,G)
Perunavaahtoa, porkkana-voikastike ja confattua sitruunaa

***

Puolukkaa ja kardemummaa (L)
​Puolukka-mesiangervosorbettia, omena-matchapyree ja kardemumma-madeleine

***

Herkkutattia ja pistaasipähkinää (L)
Tattijäätelöä, kuusenkerkkä-pistaasikakkua, suklaamoussea ja mustikkageeliä

***

68 €/hlö

Eliel Saarinen-menu myydään vain koko pöytäseurueelle

Viinipaketti menulle

​Fürst Riesling 10cl
Coragem Chardonnay 12cl
The Dot Grüner Veltliner 16cl
Calvet Sauternes 8cl
Hans Baer Gewürztraminer 10cl

Kolme viiniä 28 €, neljä viiniä 37 €, viisi viiniä 45 €

Karelia À la carte-menu

Finn Angus-tostada (L)

Finn Anguksen sydäntä, pinaattia ja sienifluidia

***

Taimenta Satakunnasta (L,G)

Sitruunalla maustettua perunavaahtoa, porkkana-Beurre Blanc ja confattua sitruunaa

***

Herkkutattia ja kuusenkerkkää (L,G)

Tattijäätelöä, kuusenkerkkä-pistaasikakkua ja mustikkageeliä

 


49€/hlö

Juomapaketti

Alkuruoalle Fürst Riesling 10cl

Pääruoalle The Dot Grüner Veltliner 16cl

Jälkiruoalle Hans Baer Gewürztraminer 10cl

 

28€/hlö

Tiesitkö että: Talvisodan aikana talon kellarissa toimi ilmavalvontakeskus