Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Kuhaa, kantarellia ja tyrniä (l,g)
Kantarellipyreetä, tyrniä, pikkelöityä kyssäkaalia ja inkivääri-porkkanavinaigrettea

10 €

Teatteriravintolan ricottaa ja villiyrtti-salaattia (g)
Nokkos-ricottaaa, raparperi-paprikasalsaa, friteerattua siankärsämöä ja parsaöljyä

9,50 €

Pääruoat | Main courses

Sirolan Tilan karitsaa (l)
Hiillostettua kaalia, pikkelöityä kuusenkerkkää, taatelipyreetä ja tummaa mäntykastiketta

32,00 €

Vasikkaa, kurpitsaa ja nokkosta (l)
Vasikan picanhaa 52℃/40h, kurpitsa-gnocchia, ananas-paprikasalsaa, nokkos-gremolada, mustapapupyreetä ja pähkinämajoneesia

32,00 €

Hiillostettua ahventa, fenkolia ja seljankukkaa (l, g)
Fenkolipyreetä, pihatähtimö-seljankukkavaahtoa, poltettua purjoa ja kantarellipyreetä

27,00 €

Teatteriravintolan salaatti savubroilerilla (l,g) TAI Tuoreella villiyrtti-ricotalla ja kurpitsa-gnocchilla
-salaattia, raparperi-paprikasalsaa ja inkivääri-porkkanavinaigrettea

18,00 €

Rapeaa hernettä, endiiviä, tofua ja pähkinää (l,g)
Sitrus-tofupyreetä, pähkinämajoneesia ja parsaa

18,00 €

Jälkiruoat | Desserts

Omenaa, fenkolia ja salmiakkia (l)
Omenasorbettia, fenkoli-omenageeliä, fenkolikaramellia ja salmiakkivaahtokarkkia

9,50 €

Kahvia, kookosta ja olutta (l)
Cappuccino-jäätelöä, espresso-granolaa, olutsuklaakakkua ja passionvaahtoa

9,50 €

Teatteriravintolan artesaani-jäätelöt. Kysy päivän makuvaihtoehdot.

5,00 €

Karhunvadelmaa, mesiangervoa ja valkosuklaata (l,g)
Karhunvadelma-sorbettia, karhunvadelmahyytelö, mesiangervo-pannacottaa ja paahdettua valkosuklaa-ganachea

9,50 €

Mallas-menu

Kuhaa, kantarellia ja tyrniä (l,g)
Kantarellipyreetä, tyrniä, pikkelöityä kyssäkaalia ja inkivääri-porkkanavinaigrettea

***

Vasikkaa, kurpitsaa ja nokkosta (l, g)
Vasikan picanhaa 52℃/40h, kurpitsa-gnocchia, raparperi-paprikasalsaa, nokkos-gremolada, mustapapupyreetä ja pähkinämajoneesia

***

Kahvia, kookosta ja olutta (l)
Cappuccino-jäätelöä, espresso-granolaa, olutsuklaakakkua ja passionvaahtoa

48 €/hlö

Juomasuositus

Alkuruoalle Stallhagen Hefeweisen 0,33 l
Pääruoalle Honkavuori Taiga Porter 0,33 l
Jälkiruoalle Teatteriravintolan Baileys-cappuccino

24 €/hlö

Eliel Saarinen-menu

Teatteriravintolan ricottaa ja villiyrtti-salaattia (g)
Nokkos-ricottaa, raparperi-paprikasalsaa, friteerattua siankärsämöä ja parsaöljyä

***

Kuhaa, kantarellia ja tyrniä (l,g)
Kantarellipyreetä, tyrniä, pikkelöityä kyssäkaalia ja inkivääri-porkkanavinaigrettea

***

Hiillostettua ahventa, fenkolia ja seljankukkaa (l,g)
Fenkolipyreetä, pihatähtimö-seljankukkavaahtoa, poltettua purjoa ja kantarellipyreetä

***

Sirolan Tilan karitsaa (l,g)
Confattua karitsan kylkeä, hiillostettua kaalia, pikkelöityä kuusenkerkkää, taatelipyreetä ja tummaa mäntykastiketta

***

Omenaa, fenkolia ja salmiakkia (l)
Omenasorbettia, fenkoli-omenageeliä, fenkolikaramellia ja salmiakkivaahtokarkkia

***

65 €/hlö

Viinipaketti menulle

​Ricotalle Santa Ana Pinot Grigio 12cl
​Kuhalle Franscoeck La Cotte Chenin Blanc 12cl
Ahvenelle Arthur Metz Riesling 12cl
Karitsalle Orube Crianza 12cl

Kolme viiniä 26 €/hlö, neljä viiniä 33 €/hlö

Olutpaketti menulle

​​Teerenpeli Luomu Leevi 0,33 l
​Polar Monkeys Golden Ale 0,33 l
​Stallhagen Hefeweisen 0,33l
​Honkavuori Taiga Porter

Kolme olutta 21 €/hlö, neljä ollutta 27 €/hlö

Karelia À la carte-menu

 

Mustajuurta, punaherukkaa ja ilmakuivattua kinkkua (l,g)

***

Sirolan tilan lammasta (l,g)

Lampaan ulkofileetä, kateenkorvaa, pikkelöityä korvasientä ja lehtipersilja-selleripyreetä

***

Mansikka-sitruunaverbana sorbettia, laakerinlehti-brulee ja raparperihyytelöä (l,g)

46 €/hlö

Juomapaketti

Alkuruoalle: Arthur Metz Riesling 16cl

Pääruoalle: Orube Crianza 16cl

Jälkiruoalle: Saternes Calvet 8cl

26 €/hlö

Tiesitkö että: Yleisradio on toiminut Torni-kabinetissa