Menu

Teatteriravintolan keittiössä suositaan puhtaita ja selkeitä makuja. Käytämme ruuanvalmistuksessa paljon sesonkien korkealuokkaisia, kotimaisia raaka-aineita sekä lähialueen pientuottajien tuotteita. Valmistamme ruokaa suurella sydämellä, ja se näkyy lautasella. Maku on tärkein.

Alkuruoat | Appetizers

Korpikarjun villisikaa, kaskinaurista ja pettuleipää (l)
Kaskinauriskeittoa ja mallas-crumblea

10 €

Tattia, puolukkaa ja sipulia (l,g)
Tatti-perunapelmeni, tattijäätelöä, paistettua tattia, karamellisoitua sipulia ja puolukkageeliä

10 €

Mäntysuolattua siikaa (l,g)
Piimä-keltuaiscremé, pikkelöityä punasipulia, kurpitsaa ja merilevääkaviaaria

10 €

Pääruoat | Main courses

Sirolan Tilan karitsaa 64 °C (l,g)
Pikkelöityä mustaherukkaa, karamellisoitua sipulia, paistettua tattia ja punajuurikastiketta

32,00 €

Hirveä kahdella tapaa (l)
Hirven ulkofileetä 52℃ ja prässättyä lapaa, mallaskreemiä, puolukkageeliä, puikulaperunasipsiä ja metsäkastikettä

35,00 €

Sorsaa kahdella tapaa (l, g)
Tähtianisliemi, karviais-chutney ja appelsiinilla maustettua kurpitsa-porkkanapyreetä

32,00 €

Paistettua nieriää, suolaheinää ja porkkanaa (l,g) Paahdettua keltajuurta, karamellisoitua fenkolia, suolaheinä-salottisipulipyree ja porkkana-voikastiketta

27,00 €

Prässättyä nyhtökauraa, punajuurta ja tilliä (vegaani)
Tillimajoneesia, paahdettua punajuurta, punajuurikastiketta sekä retiisi-crudités

20,00 €

Jälkiruoat | Desserts

Suklaamoussea, kinuskia ja maapähkinää (l)

9,50 €

Mustikka "Pavlova" (l)
Mustikkamarenkia, Napue Gin-mustikkasorbettia, kuusimarenkia ja rosmariini-creméa

9,50 €

Teatteriravintolan artesaani-jäätelöt. Kysy päivän makuvaihtoehdot.

5,00 €

Punaherukkaa ja valkosuklaata (l,g)
Punaherukka-sorbettia, mascarponemoussea ja valkosuklaaparfait

9,50 €

Mallas-menu

Korpikarjun villisikaa, kaskinaurista ja pettuleipää (l)
Kaskinauriskeittoa ja mallas-crumblea

***

Sirolan Tilan karitsaa 64℃ (l, g)
Pikkelöityä mustaherukkaa, karamellisoitua sipulia, paistettua tattia ja punajuurikastiketta

***

Suklaamoussea, kinuskia ja maapähkinää (l)

48 €/hlö

Juomasuositus

Alkuruoalle Teerenpeli Laiska Jaakko 0,33 l
Pääruoalle Stallhagen Delikat 0,33 l
Jälkiruoalle Teatteriravintolan Baileys-cappuccino

24 €/hlö

Suomi 100-menu

Mäntysuolattua siikaa (l,g)
Piimä-keltuais-cremé, pikkelöityä punasipulia

***

Prässättyä nyhtökauraa, punajuurta ja tilliä
Tillimajoneesia, paahdettua punajuurta, punajuurikastiketta sekä retiisi-crudités

***

Korpikarjun villisikaa, kaskinaurista ja pettuleipää (l)
Kaskinauriskeittoa ja mallas-crumblea

***

Sorsaa kahdella tapaa (l,g)
Tähtianisliemi, karviais-chutney, tatti-perunapelmeni ja appelsiinilla maustettua kurpitsa-porkkanapyreetä

***

Mustikka ”Pavlova” (l)
Mustikkamarenkia, Napue Gin-mustikkasorbettia, kuusimarenkia ja rosmariini-creméa

***

65 €/hlö

Suomi 100-menu myydään vain koko pöytäseurueelle

Viinipaketti menulle

​​Siialle Ostras Pedrin Verdosilla 12cl
Nyhtökauralle Ostras Pedrin Verdosilla 12cl
​Villisialle Arthur Metz Riesling 12cl
​Sorsalle Tiki Estate Pinot Noir 12cl

Kolme viiniä 26 €/hlö, neljä viiniä 33 €/hlö

Olutpaketti menulle

​​Honkavuori Heili 0,33l
​Honkavuori Pesä Ale 0,33l
​Stallhagen Hefeweisen 0,33l
Stallhagen Red Ale 0,33 l

Kolme olutta 21 €/hlö, neljä ollutta 27 €/hlö

Karelia À la carte-menu

Kaskinauriskeittoa, pettua ja villisikaa (l)
Mallascrumblea ja sinapinsiemen relissiä
***
Hirveä, mallasta ja puolukkaa (l)
Hirven ulkofileetä ja rintaa, mallaskreemiä, puolukkageeliä, puikulaperunasipsiä ja metsäkastikettä
***
La Marcaire, Comté le Montalier ja Roquefort-juustot,
tyrni-porkkanahilloketta ja omenavoita (g)

48 €/hlö

Juomapaketti

Alkuruualle: Arthur Metz Riesling 16 cl

Pääruualle: Orube Crianza Tempranillo 16cl

Jälkiruualle: Sileni Late Harvest Semillon 8cl

26 €/hlö

Tiesitkö että: Talon kummitus Hilppa kummittelee vain rakastuneille