Tilat

Ravintolasali

Korkea ja avara ravintolasali on tunnelmallinen, Eliel Saarisen alkuperäisväritykseen entistetty kokonaisuus. Tilaan mahtuu 80 henkeä.

Kabinetit

Kabinetteihin saatavissa olevat välineet: piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas, dvd-laite, dataprojektori, videot ja televisio.
 Kabineteissa internet-yhteydet.

Morkku

Ravintolasalin vieressä sijaitseva viihtyisä pyöreän pöydän kabinetti. Tilaan mahtuu 10 henkeä.

Varpunen

Ravintolasalin ja Morkku-kabinetin vieressä sijaitseva kabinetti. Tilaan mahtuu 16 henkeä.

Torni

Kaupungintalon tornissa, neljännessä kerroksessa sijaitseva pyöreä kabinetti. Kulku hissillä. Tilaan mahtuu 30 henkeä.

Muut tilat

Baari

Rauhallinen pistäytymispaikka keskellä kaupunkia. Tapaa ystäviä tai ihan vaan hengähdä hetki kaikessa rauhassa. Tilaan mahtuu 80 henkeä.

Toisen kerroksen lämpiö

Suuren näyttämön vieressä sijaitseva kaunis lämpiö, missä väliaikatarjoilun lisäksi voidaan toimittaa vaikkapa palkitsemistilaisuuksia tai pienimuotoisia perhejuhlia, kuten kastajaiset, vihkiminen ja niin edelleen. Tilassa ei ole ruokailumahdollisuutta ja sinne mahtuu n. 60 henkeä.

Lasiterassi

Valoisa ja suosittu monimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen soveltuva tila jokinäkymällä. Pöytäjärjestelyillä tila muuntuu moneen käyttöön. Tilaan mahtuu 140 henkeä.

Ulkoterassi

Kesäaikaan toimiva, puistoon ja joelle avautuva viihtyisä ulkoterassi. Terassilla onnistuu niin rauhallinen ruokailuhetki kuin iloinen seuranpitokin.

Teatteriklubi

Kellarikerroksessa sijaitseva tunnelmallinen tila erilaisten juhlien, klubi-iltojen ja vastaavien järjestämiseen. Tilaan mahtuu 150 henkeä.

Tiesitkö että: Yleisradio on toiminut Torni-kabinetissa